www.preciousmakeup.nl
Valuta:
Thuis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Verzendbezorginformatie

De leveringsinformatie omvat volledige naam, correct straatadres, e-mailadres, postcode en telefoonnummer. Als het adres of telefoonnummer niet correct is, ontvangt u de items niet, bent u verantwoordelijk voor het verlies.

Verzendmethoden en kosten

Het is erg belangrijk om uw aankopen op tijd te verzenden. Om ervoor te zorgen dat u uw aankopen zo snel mogelijk ontvangt, worden de artikelen meestal verzonden door DHL of EMS. We zijn blij om internationale verzending aan te bieden op de meeste plaatsen in de wereld.

Verwerkingstijd van uw bestelling

Alle artikelen worden verzonden binnen 1-2 werkdagen na het plaatsen van uw bestelling, afhankelijk van betalingsverificatie. Na verzending ontvangt u een verzendbevestiging per e-mail met de koerier en informatie over het volgen van de bestelling.

Opmerking: Alle bestellingen worden verwerkt en geleverd van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van feestdagen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor onverwachte vertragingen, zoals vakanties of onjuiste adressen. En we raden aan dat iemand beschikbaar is om het pakket te accepteren. Als u niet kunt tekenen voor bezorging thuis, raden we aan dat pakketten naar uw werkplek worden verzonden.

Volg uw bestelling

Wanneer de bestelling is verzonden, sturen we u binnen 48-72 uur een e-mail met de trackingcode en expresswebsite waarmee u de artikelen online kunt bekijken. U kunt uw bestelling ook volgen op de pagina Mijn account.

Volgnummer om te verifiëren op:

EMS-website: ems.com.cn/english.html

DHL-website: dhl.com/en.html

Houd er rekening mee dat we uw bestelling alleen kunnen verzenden per postcode-adres en dat postbussen of soortgelijke adressen niet beschikbaar zijn voor verzending.

Levertijd

De levertijd hangt af van waar u zich bevindt en of het door u bestelde product op voorraad is. Normaal gesproken krijgt u de artikelen binnen 3-5 werkdagen nadat u klaar bent met het plaatsen van de bestelling. Gelieve op elk moment op te letten met uw account. Als u uw bestelling niet binnen 10 dagen ontvangt, neemt u contact op met Local Post Office A.S.A.P. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice; we zullen er alles aan doen om met u te dienen.

Aanmelden voor de levering

Een handtekening is vereist voor uw levering. Maar als u niet beschikbaar bent, kunt u een van uw gezinsleden vragen om te helpen bij het ondertekenen van het pakket. Als u en uw gezinsleden niet beschikbaar zijn, nemen zij het pakket terug en sturen ze de volgende dag de bestelling.

Terug